Rouwwerk

Het maken van rouwwerk blijft altijd een bijzonder moment. Zowel het opnemen van de bestelling dan wel het maken van het bestelde rouwwerk.

Heeft u een uitvaart of een crematie of wilt u bloemen (thuis) bij de kist hebben? Dit is allemaal mogelijk.

Wij  maken een afspraak en dan bespreken we de mogelijkheden. Van welke kleur hield de overleden persoon? Wat waren zijn of haar lievelingsbloemen? Kunnen we iets persoonlijks verwerken in het afscheidsbloemwerk?

Het is fijn om daar even met elkaar over te praten omdat daaruit de mooiste ideeën uitkomen. Ook heb ik een boek vol met voorbeelden.

 

Trouwwerk

De mooiste dag van je leven daar horen natuurlijk bloemen bij! En wie kan je daar beter me helpen dan ik, ik hou ervan!

Een simpel boeketje tot heel uitgebreid en alles daartussen! Ik maak altijd een afspraak om met elkaar door te nemen wat jullie wensen zijn. Dat is geheel vrijblijvend ik vind altijd dat je een klik moet hebben met elkaar omdat het om zo een belangrijke dag gaat!

En er zijn zoveel mogelijkheden denk hierbij aan kleur, soorten bloemen, soorten bruidswerk. Voor mij is het belangrijk om te weten hoe jullie dag eruit komt te zien! Dat lijkt misschien een beetje gek maar door jullie plannen over jullie grote dag te horen leer ik de sfeer van jullie bruiloft kennen, hoe leuk het is als het als het bruidsboeket, corsages de auto en de locatie allemaal met elkaar kunnen ‘verbinden’ door de sfeer van jullie bruiloft en dit helemaal toe te passen naar jullie wensen!